srpanj

9


Notice: Undefined variable: article in /home/smece/public_html/wp-content/themes/smece-hr/single.php on line 24

Notice: Trying to get property of non-object in /home/smece/public_html/wp-content/themes/smece-hr/single.php on line 24
U okviru projekta izdana brošura za djecu

U okviru projekta izdana brošura za djecu

Koji otpad baciti u plavu, koji u žutu, a koji u zelenu kantu, što učiniti s biorazgradivim otpadom te kako smanjiti količinu otpada u kućanstvu, najmlađi stanovnici Grada Lepoglave i Općine Klenovnik saznat će i zahvaljujući brošuri “Kam se koje smeće meće”.
Naime, u okviru projekta “Kam se koje smeće meće”, kojeg zajedno provode Grad Lepoglava i Općina Klenovnik, tiskan je informativno-obrazovni materijal za djecu predškolske i školske dobi s informacijama o održivom gospodarenju otpadom. Taj će materijal djeci biti podijeljen u vrtićima i školama koje pohađaju i pomoći će im da ubuduće pravilno razvrstavaju otpad.
Već ranije, djeca s područja Grada Lepoglave i Općine Klenovnik o pravilnom su gospodarenju otpadom učila na radionicama i kroz druge aktivnosti koje se također u okviru projekta “Kam se koje smeće meće” provode u školama i vrtićima na području ovih dviju jedinica lokalne samouprave.